Jesus March 17 September 2022

 

I år blev Jesus March afholdt lørdag d. 17.09.2022, Jesus marchen var igen en succes og vi havde en rigtig dejlig dag sammen. Vejret var strålende og vi fik synget en del igennem Københavns gader.

Johnny grønhøj gik foran på guitar og han ledte os frem I lovsang. Han gjorde det helt fantastisk og vi siger stort tak til ham. Vi sang blandt andet, “Vi vil give dig ære”, og andre og det var herligt når lovsang fylder Københavns gader. 

I år var vi samlet op mod 30-40 stykker men ærligt bar vores frimodighed os frem og det føltes som om vi var en stor skare. Inden afgang var jeg (Anja) I bøn, og jeg hørte Jesus sige, “Jeg baner vejen for jer”, og det var lige hvad vi oplevede. Der var gode indslag undervejs, hvor blandt andet Merete fik på hjerte at bede for københavnerne og fortælle om hvad de kan forvente af et møde med Jesus. Vi oplevede mange nysgerrige blikke undervejs, folk der smilede, dansede med og stoppede op, da de nok aldrig havde set noget lignende. Men vi oplevede åbenhed og at marchen med budskabet om Jesus Kristus blev taget godt imod. På Rådhuspladsen hvor vi slutter af, stod vi med vores banere og prædikede evangeliet for nysgerrige forbipasserende. Flere henvendte sig, tre-fire stykker blev bedt for og mærkede Guds kærlighed.

Nysgerrigheden og åbenheden var også at mærke I teltet på Gammel torv hvor der blev evangaliseret ud fra. Her henvendte folk sig, fik forbøn, masser af traktater med “Vejen til Gud” blev delt ud og flere fik forklaret hvorfor vi er der – vi er der, og vil være der igen næste år – helt simpelt og jordnært fordi, vi vil udbrede Guds kærlighed til alle mennesker og gå ud med de gode nyheder om Jesus Kristus, vores Frelser og Herre.

Tak til alle der deltog, vi ses igen næste år!

 

Med Venlig Hilsen

 

Anja, Nelson, Bøge